OBS! Vi holder lukket i uge 1 - vi åbner igen 8. januar 2024

Virksomhedens oplysninger:
Engblomsten
CVR nr:39290162
Ingolfs Allé 1, kld
2300 København S
info@engblomsten.dk
32525354

Betaling:
Hos Engblomsten kan du betale med dankort, visa, master og Mobile Pay. Beløbet hæves når din ordre godkendes.

Fragt:
Vi leverer på hele Amager, Christianshavn og København K. Leverings pris fra 55,-.
Levering i bestemte tidsrum skal været modtaget i butikken dagen før inden kl.15:00. Levering til samme dag skal modtages indtil kl.14:00. Bemærks venligst, at så mange oplysninger som muligt er at foretrække, så som modtagers telefonr, firmanavn eller andre oplysninger der sørger for at få blomster hilsnen frem til modtageren. Ved forkert adresse bedes et nyt leveringsgebyr overføres på Mobile Pay eller indsættes på konto.

Fortrydelsesret:
Levering af blomster kan fortrydes op til 24 timer før levering af de bestilte blomster. Der tilbydes ikke fortrydelsesret ved bestilling af begravelsesbinderi.

Reklamationsret:
Når du handler hos os, vil vi gerne have at du er tilfreds og varen som er bestilt lever op til forventningerne. Men der kan ske fejl. Du skal reklamere indenfor ´rimelig tid´ efter at blomsterne er modtaget. Vi skal altid modtage billeder af blomsterne og helt have dem tilbage i butikken inden 2 dage fra levering, for bedst at kunne vurdere situationen. Blomsterne skal altid leveres tilbage forsvarligt i oprindelig emballage. Er din reklamation berettiget, betyder det, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Returret:
Brugskunst returneres indenfor 14 dage fra købsdato mod fremvisning af bon. Penge gives ikke retur, men gavekort udstedes.

Persondatapolitik:
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen på den ønskede adresse.

Vi samarbejder ikke med andre virksomheder og udleverer ikke personoplysninger uden dit samtykke.

Til gengæld frabeder vi os anmodning om anonym forsendelse af blomsterhilsener.
 

Vi har mange glade kunder

Hvad siger vores kunder?

"Jeg er dybt imponeret over deres evner og æstetiske sans. Det er simpelthen de flotteste blomster dekorationer og buketter, jeg har købt der." Tina Liv Jørgensen
"Stort udvalg af flotte, friske blomster og andre gaveideer. Sødt og professionelt personale. En favoritbutik for mig 🙂 Kan varmt anbefale" Jeanette Nygaard
"Dejlige blomster til rimelige priser, bundet med et smil og pakket ind i behagelig service. Det er en stor fornøjelse at handle i Engblomsten." Nicolai Nielsen